Maersk

Udfordring

Group Finance and Risk Management i A.P. Møller – Maersk laver mange beslutningsindstillinger til direktionen. De laves i PowerPoint for at skabe overskueligheden og for at muliggøre, at de enten kan ledsages af en mundtlig præsentation eller blot læses.

Produkt

Rhetorica blev valgt til at træne både økonomer og advokater i at lave indstillingerne i PowerPoint, så de var nemme at overskue, havde et klart budskab og virkede overbevisende på direktionen. Fokus var ikke på teknikken i PowerPoint, men på at opbygge den hybrid af mundtlig og skriftlig kommunikation, som formatet har.

I have just completed the most valuable course in my adult life. It was a PowerPoint course that was actually a course in communication and the ability to focus your argumentation - enabling each of us to make better presentations not only for us as senders but especially for the recipients. It was provided by Rhetorica and they fully deserve my warmest recommendations.

Kenny Nielsen, Treasury Officer, A.P. Møller - Mærsk

Udbytte

Vi holdt en serie af kurser og læringsforløb, hvor medarbejderne både fik teoretisk viden, best practice og øvelse i at opbygge præsentationerne bedst muligt.

Hvis du vil høre mere om vores træningsprogrammer eller udviklingsforløb for virksomheder, så giv os et kald på 32 95 55 95

- eller udfyld formularen nedenfor. 

Jeg vil gerne kontaktes