Cembrit Holding

Organisatorisk kommunikationsudvikling i Cembrit Holding

Cembrit Holding (tidl. Dansk Eternit) er med sine ca. 1.400 ansatte i 13 lande i Europa en af de største spillere på markedet for fibercement. 

Udfordring

De har igennem de sidste år gennemført en effektiv og succesfuld turn-around fra en fornuftig forretning til en yderst stærk spiller på det europæiske marked.

For at lykkedes med transformationen er ledelseskommunikationen afgørende. Så lederne får skabt ejerskab, skabt de rette følelser, kommunikeret de rette budskaber på rette tid og vinklet deres argumentation i hverdagen.

Rhetorica leverer effektiv og stærk rådgivning. Og det er på samme høje internationale niveau hver gang. Jeg har flere gange oplevet at gå fra en rådgivningsseance med fornemmelsen af, at den løsning, der var udtænkt, naturligvis var det eneste rigtige. Og det typisk efter selv at have bokset med opgaven i et stykke tid. Rhetorica formår med deres forskningsbaserede tilgang og store rutine at bidrage med gode redskaber og teknikker. Deres sparring har hjulpet flere topledere hos os med at håndtere svært kommunikative udfordringer. Og vi er yderst glade for vores samarbejde.

Jette Lis Jensen, Group Director, Communications & HR, Cembrit

Produkt

Rhetorica har igennem flere år været fast samarbejdspartner for den øverste ledelse – og er det stadig.

Vi har udviklet og afholdt individuelle træningsforløb for flere medlemmer af direktionen, vi har medie- og budskabstrænet den øverste ledelse.

Vi har rådgivet om implementering af flere nye initiativer og trænet de tilhørende budskaber, så de har været tilpasset både opad og nedad i organisationen.

Dertil kommer løbende rådgivning om opbygning af ledermøder, sparring på udrulning af lederguidelines og træningsprogrammer for hele direktionen.

Vi har desuden rådgivet og trænet i, hvordan man effektivt og respektfuld kan kommunikere lukningen af forretningsenheder.

Og endelig har vi arbejdet med den finansielle kommunikation fra CFO og den finansielle division.

Flere i topledelsen har desuden deltaget på Retorisk Akademi.

Udbytte

Ledelsen har med den daglige sparring opnået deres kommunikative mål hurtigere. De har fået etableret ejerskab til deres initiativer og gennemført en styrket change management. En række ledere er desuden blevet klædt på med retoriske værktøjer, der styrker deres kommunikation i det daglige.

Hvis du vil høre mere om vores træningsprogrammer eller udviklingsforløb for virksomheder, så giv os et kald på 32 95 55 95 eller udfyld formularen nedenfor.

Jeg vil gerne kontaktes