Rådgivning i intern krisekommunikation

I krisesituationer er mange virksomheder bevidste om vigtigheden af at håndtere arbejdspladsens offentlige omdømme. Færre har fokus på at afhjælpe den interne krise i organisationen, så gejsten, tilliden og arbejdsglæden lever – både mens stormvejret raser, og når vinden har lagt sig.

Din organisation er ramt af en krise. En dårlig pressesag, et skidt årsregnskab, en tung fyringsrunde, en shitstorm på de sociale medier – eller noget andet ubehageligt. Motivationen og arbejdseffektiviteten er dalet blandt medarbejderne, og stoltheden over at være ansat i jeres organisation er til at overse.

I har måske hyret et bureau, som skal hjælpe jer med det eksterne omdømme og lave PR-arbejde, der får skuden på ret køl igen.

Men hvad med den interne krise? Er I opmærksomme på den? Tager I hånd om medarbejdernes frustrationer og følelser? Har I tænkt over, at de måske er bekymrede for at miste deres job, er usikre på den ny chef eller måske ligefrem kigger sig om efter et nyt job?

Den interne krisehåndtering skal tages dybt alvorligt.

Indhold

Sammen med jer lægger vi en krisekommunikationsstrategi og træner jer i de kommunikationsdiscipliner, som situationen kalder på.

For at sikre bedst resultat indleder vi helst processen med at rådgive og træne jeres organisations øverste ledelse. Ad dén vej sikrer vi, at krisekommunikationen er forankret på øverste niveau og derfor har den vægt og alvor, der er nødvendig. Herfra bevæger vi os ud i organisationen med aktiviteter som kommunikationssparring og -træning.

Vi holder fast i jer, indtil krisen er vendt, og I kan se og mærke en klar forandring i stemningen og motivationen i jeres organisation.

Udbytte

Vi træner, hvordan I med vellykket kommunikation og ved at være synlige i organisationen:

  • Håndterer modstand
  • Genopbygger medarbejdernes tillid efter et troværdighedstab
  • Tager hånd om de følelsesmæssige reaktioner, der kommer i processen
  • Skaber tryghed og sætter rammerne for organisationens videre færd

Vil du høre mere om, hvordan vi arbejder med intern krisekommunikation?

Så tag kontakt på tlf. 32 95 55 95 eller book et møde med en af vores seniorkonsulenter ved at udfylde formularen nedenfor. 

    Jeg vil gerne kontaktes