Kurser og uddannelser (på bestilling)

Bemærk: Alle kurser og uddannelser i 2017/18 afholdes kun på bestilling. Ingen åbne hold

Executive Impact Program (EIP)

Executive Impact Program (EIP) is a highly intensive training program for executives who seek to boost their organizational impact, enhance their influence, reach goals and effectively overcome obstacles along the long and winding road towards organizational success.

Læs mere her

CEO-træning

Når topchefen skal være endnu bedre til at motivere medarbejderne og overbevise bestyrelsen.

Læs mere her

CFO-træning

Træning af økonomidirektører og økonomichefer i at gøre deres tal og grafer levende og forståelige.

Læs mere her

Træning for ledere med specialistviden

Som specialist kan det være en udfordring at kommunikere kompliceret materiale og budskaber på en hensigtsmæssig måde. Typisk vil ledelsen kun have de skarpe konklusioner, mens resten af specialistgruppen vil have det fulde billede - men alle skal forstå budskabet og blive motiveret til at reagere på det.

Læs mere her

Leadership Communication Academy (LCA)

Som leder skal du agere og kommunikere loyalt i forhold til organisationens strategi, forandringer og beslutninger. Samtidig skal du brænde igennem, være troværdig og skabe tillid og følgeskab hos dine medarbejdere og kolleger. Med undervisning, en 360-analyse af din kommunikation og personlig træning, vil du blive udfordret og udviklet i samtlige discipliner.

Læs mere her

Executive Communication Academy (ECA)

Når du skal gå forrest i forhold til at implementere strategi, lede forandringer, skabe ejerskab og bære kultur. Akademiet vil gøre dig bevidst om kommunikative virkemidler og hjælpe dig til at brænde igennem i din kommunikation som topleder.

Læs mere her

Leaders' Lab

Hold formen ved lige med et 12 måneders abonnement på ledersparring og hotline til din faste konsulent, som kender dig, din virksomhed og dine udfordringer.

Læs mere her

Rhetorical Intelligence View 360º

RI-360° er et værktøj til måling af din personlige kommunikationsstil og retoriske evner. Værktøjet er udviklet af retorik- og ledelsesspecialister og anvendes professionelt til lederudvikling og kommunikationstræning.

Læs mere her