Kurser og uddannelser (på bestilling)

Bemærk: Alle kurser og uddannelser i 2017/18 afholdes kun på bestilling. Ingen åbne hold

Kursus i ledelseskommunikation

Få udviklet din personlige ledelsesstil og kommunikative evner, og få maksimal effekt af din kommunikation – hvad enten det er 1:1 kommunikation, distance- eller mødeledelse, præsentationer, skriftlig eller mundtlig kommunikation.

Læs mere her

Kursus i forandringskommunikation

Skal du være med til at implementere en ny proces, nye systemer eller lede et projekt, hvor det er afgørende, at en gruppe ledere eller medarbejdere tager det nye til sig? På kurset får du værktøjer og kommunikationsmodeller, der vil effektivisere og understøtte din forandringsledelse fra planlægning til eksekvering og optimere effekten af dit projekt.

Læs mere her

Kursus i præsentationsteknik

En overbevisende præsentation er langt mere end bare data og PowerPoint. På kurset i præsentationsteknik træner dig i at opbygge dine præsentationer, dit indhold og dit budskab, så dine modtagere forstår dig og gør det, du vil have dem til. Lær metoderne og få de retoriske værktøjer.

Læs mere her

Kursus i skriftlig kommunikation

Bliv knivskarp i skriftlig kommunikation og få redskaber til at skrive så du fanger din målgruppe, fastholder deres opmærksomhed og motiverer dem til at ændre adfærd. Klar og effektiv skriftlig kommunikation kommer ikke bare af sig selv.

Læs mere her

Kursus i argumentationsteknik

Med kurset i argumentationsteknik bliver din evne til at gennemskue argumentation væsentligt forbedret, og dine evner til selv at argumentere bliver udfordret og trænet. Du får praktiske og anvendelige værtøjer og kommunikationsmodeller, som du kan bruge, når du debatterer, argumenterer og kommunikerer generelt – og når du vil have ungerne til at tage opvasken.

Læs mere her

Kursus i kropssprog og personlig gennemslagskraft

Levér dit budskab med overbevisende kropssprog og stemmebrug. Vi giver dig her træning i, hvordan du får den afgørende gennemslagskraft, så du brænder igennem i din mundtlige kommunikation.

Læs mere her

Uddannelse i mundtlig kommunikation

Efter endt uddannelse har du fået en bedre og mere nuanceret indsigt i, hvordan dine kolleger, din chef eller dine kunder reagerer på dine præsentationer og din kommunikation generelt – og hvad du fremover kan gøre anderledes for at få den reaktion, du gerne vil have.

Læs mere her

Leadership Communication Academy (LCA)

Som leder skal du agere og kommunikere loyalt i forhold til organisationens strategi, forandringer og beslutninger. Samtidig skal du brænde igennem, være troværdig og skabe tillid og følgeskab hos dine medarbejdere og kolleger. Med undervisning, en 360-analyse af din kommunikation og personlig træning, vil du blive udfordret og udviklet i samtlige discipliner.

Læs mere her

Executive Communication Academy (ECA)

Når du skal gå forrest i forhold til at implementere strategi, lede forandringer, skabe ejerskab og bære kultur. Akademiet vil gøre dig bevidst om kommunikative virkemidler og hjælpe dig til at brænde igennem i din kommunikation som topleder.

Læs mere her

Leaders' Lab

Hold formen ved lige med et 12 måneders abonnement på ledersparring og hotline til din faste konsulent, som kender dig, din virksomhed og dine udfordringer.

Læs mere her