Kursus i ledelseskommunikation

3 dage (fra kl. 09.00-16.00) maks. 8 deltagere. På bestilling.

God ledelse handler om god kommunikation. Med praktiske værktøjer og personlig feedback lærer du, hvordan du får din målgruppe til at handle, fordi de er motiverede – og ikke fordi det er en ordre.

Kursus i ledelseskommunikation

Når du som leder forstår at kommunikere og bruge de rigtige greb, sikrer du dig, at medarbejdere, kolleger og chefer forstår, hvad de skal gøre – og ligeså vigtigt, hvorfor de skal gøre det.

På kurset i ledelseskommunikation bliver du introduceret til en række praktisk anvendelige kommunikationsmodeller og retoriske ledelsesværktøjer, der gør dig til en endnu bedre leder.

Form og indhold

Kurset veksler mellem undervisning, dialog og praktiske øvelser. Du bliver trænet i at tilpasse og målrette din ledelseskommunikation til din målgruppe, og du får konstruktiv feedback fra underviser og de øvrige deltagere.

På kurset lærer 

  • Personlig branding og ledelsesstil – hvilken type leder er du, og hvad er konsekvenserne for den måde, du kommunikerer på (og hvordan det bliver modtaget)
  • Storytelling og strategi – et af de stærkeste greb til at skabe fælles værdier, motivation og få strategien til at leve 
  • Forandringskommunikation og implementering – rigtig meget ledelse handler om forandringer, og her får du værtøjer til at skabe  den nye adfærd
  • Distanceledelse og skriftlig kommunikation – hvordan du bedst bruger skrift til at lede, motivere og guide dine medarbejdere (distance kan også være den anden ende af bygningen)
  • Mødeledelse og præsentationsteknik – hvordan du holder effektive møder og præsenterer dine budskaber forståeligt, motiverende og effektivt samtidig med, at du skaber eller vedligeholder den gode stemning

Dit udbytte

På dette tredages kursus i ledelseskommunikation vil du få en indsigt i din personlige ledelsesstil og kommunikative evner. Dette, kombineret med en række praktiske værktøjer, vil give dig en øget og mærkbar effekt af din kommunikation – hvad enten det er 1:1 kommunikation, distance- eller mødeledelse, præsentationer, skriftlig eller mundtlig kommunikation.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der som leder ønsker at sætte fokus på din ledelseskommunikation og blive endnu bedre til at lave knivskarpe udmeldinger og oplæg.

Bestilling

Bestil dette kursus på tlf. 3295 5595 eller send os en mail på post@rhetorica.dk.