Hold formen ved lige med et 12 måneders abonnement på ledersparring og hotline til din faste konsulent, som kender dig, din virksomhed og dine udfordringer.

Vi ved det alle: Uanset hvor effektivt og lærigt et udviklingsforløb har været, så bliver det hverdag, og effekten klinger af. Så hvordan holder du dig skarp og integrerer dine nye redskaber i hverdagen? 

Leaders' Lab er designet til dig, som søger den kontinuerlige ledelsesudvikling og sparring på dine premisser og efter din tidsplan. Forløbet er tiltænkt ledere, der har været på et af vores ledelsesprogrammer (se fx www.executivecommunicationacademy.com), men det er ikke et krav.

Medlemsfordele: 

Personlig rådgiver og træner – fortrolighed skaber kontinuitet og forankring

Du tilknyttes en fast konsulent, som matcher din erfaring og organisatoriske placering. Konsulentens grundige kendskab til dine forhold sikrer, at I sammen holder fokus på dine indsatsområder. Du udfordres på din praksis, og sammen bygger vi oven på dine kompetencer.

Individuel sparring og kommunikationstræning – så du performer bedre

Du anvender dine 4 timers træning på den måde, der giver mest mening: Over telefon, e-mail, Skype eller face to face. Sammen arbejder vi på at forbedre din ledelseskommunikation - med udgangspunkt i de opgaver og udfordringer, der kalder på optimal ledelsesperformance. Husk at booke os et par dage inden.

Halvårlig status – pitstop og justeringer

Vi kontakter dig 2 gange årligt, for en opfølgning på hvordan det går med din ledelseskommunikation. Den løbende opfølgning og jævnlige ledelsesretoriske ”saltvandsindsprøjtninger” minder dig om den gode ”best practice”, som du har været med til at udvikle.

Ledelsesfaglig inspiration – praktiske værktøjer og ny viden

Du modtager vores mini-magasin ”Executive Rhetoric” i hard copy 3 gange årligt. Du får her et brush-up på ledelsesretoriske pointer og kan læse, hvordan de er kommet til anvendelse i praksis.

Andre fordele

  • Særpris på deltagelse i ledelsesfaglige konferencer og arrangementer hos Rhetorica. 
  • Rabat på tilkøb af RI360-graders analyse og ekstra 1:1 sparringer.

Pris og medlemskab

Hold formen ved lige med 12 måneders abonnement på ledersparring.
17.500,- kr. ekskl. moms.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller vil du gerne høre mere om Leaders' Lab, så tag kontakt til os på tlf. 3295 5595 eller udfyld formularen nedenfor. 

Skriv dit spørgsmål her