Nordea

Ledelseskommunikation og strategiimplementering i Nordea

Som en af Nordens største banker er det for Nordea afgørende, at den interne kommunikation fungerer, så medarbejderne forstår, hvad de skal - og hvorfor. Og at vision, strategi, organisationsændringer og andet lederkommunikation er på højeste niveau. 

Udfordring 

Nordea arbejder derfor kontinuerligt med at forbedre deres kommunikation. Som en organisation af talfolk, analytikere og specialister er der behov for, at lederne klædes på til at ramme en målgruppe af specialister.

At lære om retorik fra Rhetorica er som at åbne mulighedernes æske. En stor mængde faglig og yderst vigtig viden om kommunikation, man ikke vidste fandtes.

Niels Gregers Hansen, tidl. Head of Human Resources (2001 - 2016), Nordea. Nu Nykredit

En målgruppe, der på den ene side er gode til at afkode tal og som samtidig ønsker at kende de relevante dele af strategien – men kun de relevante dele.

Produkt

Nordea er en af Rhetoricas ældste samarbejdspartnere. Rhetorica har i næsten 10 år arbejdet med den interne kommunikation hos Nordea.

  • Vi har sammen med blandt andet HR hos Nordea udviklet Retorisk Akademi, der er vores toplederprogram i ledelseskommunikation. Og vi har naturligvis haft en del ledere fra Nordea med på programmet.
  • Vi har leveret individuel ledertræning til de topledere, der enten havde en yderst vigtig præsentation, der skulle leveres. Eller som ønskede at forbedre deres allerede gode kompetencer inden for ledelse og kommunikation.
  • Vi har holdt seminarer for HR-partnerne, hvor vi har klædt dem på med viden og træning inden for samtaleteknik, brug af stemmen, overbevisning og argumentation.  
  • Og vi har arbejdet med change management og implementering af strategier og nye tiltag i større divisioner, hvor f.eks. 1.000 medarbejdere skulle gøres omstillingsparate og forstå den nye strategi; både den for egen division og hvordan den kobler med Nordeas overordnede mål.

Hvis du vil høre mere om vores træningsprogrammer eller udviklingsforløb for virksomheder, så giv os et kald på 32 95 55 95 eller udfyld formularen nedenfor.

Jeg vil gerne kontaktes