Rådgivning i strategisk kommunikation

Du er eksperten i din organisations strategi, mål og forandringer - vi er eksperter i at planlægge og eksekvere kommunikationen med fokus på forandring, motivation og effekt.

Du har brugt tid og ressourcer på at få jeres strategi udarbejdet. Du har sat kursen og er klar til at vende skuden – men hvordan sikrer du, at hele organisationen opnår forståelse og bliver overbevist om budskabet?

Og ligeså vigtigt, hvordan motiverer du medarbejdere, kolleger og ledere til at følge trop, involvere sig og tage ansvar i den nye strategi?

Sådan hjælper vi med strategi og forandring

Når du arbejder med forandringsledelse og implementering af strategi, er strategisk kommunikationen afgørende for, om du når i mål. Vi er ikke eksperter i at lave markedsanalyser eller udvikle forkromede organisationsstrategier – det er du! Vi er eksperter i at hjælpe dig med at implementere og kommunikere strategien – overbevisende, motiverende og effektivt.

For at sikre forankring og effektfuld kommunikation, arbejder vi med din strategi i en kommunikationsmodel på to niveauer: først et taktisk niveau og herefter et operationelt niveau.

Læs vores korte artikel om, hvordan vi arbejder med strategiimplementering og forandringskommunikation

Change Management, strategiimplementering, forandringsledelse og Corporate Nudging. Besværligt barn har mange navne. Vi kalder det retorik.

Hent pdf

Taktisk kommunikation

På det taktiske niveau laver vi sammen en konkret kommunikationsplan – med udgangspunkt i forandringens type og omfang kombineret med din organisations struktur og kultur.

Vi gør det ved at dele forandringen op i brudstykker med fokus på relevante interessenter og modtagere. Det giver os en konkret plan for:

 • Hvad skal der kommunikeres?
 • Hvem skal det kommunikeres til?
 • Hvornår skal det kommunikeres?
 • Hvem skal kommunikere det?
 • Hvordan skal det kommunikeres? 

Vi hjælper jer med at facilitere processen og udarbejder planen igennem workshops med ledelsen og relevante interessenter.

  Operationel kommunikation 

  På det operationelle niveau, hjælper vi med eksekveringen og gennemfører træningsprogrammer, så du og den øvrige ledelse er klædt på og har værktøjerne til at udføre kommunikationsplanen. 

  Vi arbejder helt konkret med hvilke ord, der skal komme ud af munden på lederen (eller hvem, der nu er afsenderen). Det skal trænes, og den rigtige stil skal findes til hver eneste leder, så det ikke lyder som om, de blot tankeløst afspiller et budskab, de er blevet indpodet fra direktionen. Det skal være troværdigt, ærligt og effektivt.  

  Vil du have et forskningsbaseret bud på, hvordan strategien og forandringer bedst kan implementeres i din organisation?

  Så tag kontakt på tlf. 32 95 55 95 eller book et møde med en af vores seniorkonsulenter ved at udfylde formularen nedenfor. 

  Jeg vil gerne kontaktes